Oranje witgoed reparatie Ervaringen en Reviews

Wijzig je omslagfoto
Oranje witgoed reparatie Ervaringen en Reviews
Wijzig je omslagfoto

Heeft u problemen met uw wasmachine, wasdroger, koelkast of vaatwasser?. Wij repareren alle soorten en merken witgoed!

Witgoed Reparatie Oranje
12 maanden garantie op de reparatie, geen voorrijkosten.
Wij repareren alle soorten en merken witgoed!
Heeft u problemen met uw wasmachine, wasdroger, koelkast of vaatwasser?
Witgoed reparatie
De mobiele witgoed reparateurs rijden in wagens vol gereedschap en apparatuur en hebben vrijwel altijd vervangende onderdelen op voorraad en kunnen direct een reparatie uitvoeren.

Wasmachine reparatie
Wasdroger reparatie
Vaatwasser reparatie
Koelkast reparatie
Goedkope reparaties
100% eerlijke prijsopgave
Afspraak binnen 24 uur
100% Gecertificeerde witgoed reparateurs

Wat kost witgoed reparatie?
Wij rekenen Géén Voorrijkosten, waar u wel voor betaald is de storingsdiagnose.Deze bedraagt €65,- (inclusief BTW. + 30 minuten reparatie). Exclusief onderdelen.
Wasmachine reparatie
Ervaart u een van de volgende problemen? Geen probleem, met wasmachine reparatie zorgen wij dat uw wasmachine binnen no-time weer werkt!
Vaatwasser reparatie
Bekende symptomen voor vaatwassers met vaatwasser reparatie bij u op locatie zorgen wij dat uw vaatwasser snel weer is gerepareerd!
Koelkast reparatie
Naast wasmachines en vaatwassers zijn wij als witgoed reparateurs ook actief als koelkast reparatie Amsterdam.
Wasdroger reparatie
Ervaart u een van de volgende problemen? Geen probleem, met wasdroger reparatie zorgen wij dat uw wasdroger binnen no-time weer werkt!

Account Status: Goedgekeurd
Gebruikersbeoordeling
4.80 gemiddelde op basis van 5 reviews.
Sebastiaan by , 5 september 2019 Mankement was snel verholpen. Ik had eerst even zelf geprobeerd, maar helaas lukte dat niet. Monteur was vriendelijk. En had snel mijn probleem opgelost. Oh ja, heel tof dat er geen voorrijkosten en parkeerkosten worden berekend.
by , 22 February 2020
Amra van Ek by , 5 september 2019 Nadat ik een foutmelding had gekregen ben ik meteen bedrijven gaan opbellen. deze kon het snelst en dus een afspraak gemaakt voor de dag erna al. de monteur was super aardig en heel ervaren. hij wist meteen wat het probleem was en daardoor was het probleem al snel opgelost. dus zeker een aanrader.
by , 22 February 2020
Paul Wilko by , 5 september 2019 De monteur was heel behulpzaam en beleefd. Hij had binnen 10 min mijn Bosch wasmachine gerepareerd.
by , 22 February 2020
admin
Daphne-Louise Bulke by admin, 5 september 2019 Ik heb al 15 jaar lang dezelfde AEG wasmachine. Hij gaf vorige week een foutcode weer. Mijn buurman heeft er even naar gekeken, maar het lukte hem helaas niet. Ik heb meteen naar jullie gebeld en jullie kwamen de dag erna. Dit was enorm fijn! Er zat blijkbaar iets vast in de trommel. Dit was binnen enkele minuten gevonden en vervolgens snel opgelost. Super fijn. Nogmaals bedankt voor alles.
by admin, 22 February 2020
Berend Jan by , 5 september 2019 Toppers! Heel erg tevreden met de reparatie. Hele sociale reparateur die veel af wist van mijn vaatwasser. Bedankt!
by , 22 February 2020
Schuiven naar boven