Teamwitgoed Ervaringen en Reviews

Wijzig je omslagfoto
Teamwitgoed Ervaringen en Reviews
Wijzig je omslagfoto
https://www.teamwitgoed.nl085-1304375

Witgoed reparatie nodig? Geen voorrijkosten. ✅ Wasmachine reparatie. ✅ Vaatwasser reparatie. ✅ Koelkast reparatie. ✅ Droger reparatie.

Witgoed Reparatie tips voor wasmachines, vaatwassers, koelkasten en drogers.
Welkom op de site van Jonathan (teamwitgoed.nl), mijn monteurs en ik zijn een groepje witgoed monteurs gespecialiseerd in witgoed reparatie.
Wij voeren reparaties uit bij u op locatie. Zo hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van alle soorten witgoed, onze specialisaties zijn:

Wasmachine reparatie
Vaatwasser reparatie
Koelkasten reparatie
Droger reparatie

Ook kunt u op deze website en op onze blog informatie vinden om u op weg te helpen en kunt u informatie inwinnen voor witgoed reparatie.
Mocht u besluiten om onze reparatiediensten in te schakelen, dan bent u in ieder geval zeker van:

Eerlijke storingsdiagnose
Bezoek van een erkende witgoed monteur
Goedkope reparaties
Flexibele werktijden

Account Status: Goedgekeurd
Gebruikersbeoordeling
4.75 gemiddelde op basis van 4 reviews.
Robert uit Wassenaar by , 5 september 2019 “Ben zelf ook een witgoed reparateur en vertel soms mijn klanten dat ze ook op deze website stiekem kunnen spieken om informatie over reparatie te lezen.”
by , 22 February 2020
Serkan uit Amsterdam by , 5 september 2019 “Een nieuwe vaatwasser kopen was gelukkig niet nodig, de vaatwasser spoelt nu gelukkig wel water.. bedankt jonathan voor alle gratis informatie die je weggeeft.”
by , 22 February 2020
admin
Marianne uit Vlissingen by admin, 5 september 2019 “Eerst maar zelfs een geprobeerd de wasmachine te repareren, dat lukte niet helemaal en toen toch maar besloten om de witgoed service te bellen. Vriendelijke meneer (Jonathan) kwam langs en heeft mijn wasmachine gerepareerd.”
by admin, 22 February 2020
Sander V. uit Rotterdam by , 5 september 2019 “Uitstekende leesvoer! Heb de vaatwasser storing weten te verhelpen door hier informatie te lezen, blij dat ik deze website ben tegengekomen.”
by , 22 February 2020
Schuiven naar boven