Witgoed reparatie Janssen Ervaringen en Reviews

Wijzig je omslagfoto
Witgoed reparatie Janssen Ervaringen en Reviews
Wijzig je omslagfoto

Onze monteurs bij repareren alle merken en soorten witgoed. Bel direct om een afspraak te maken voor witgoed reparatie. Het is heel simpel!

Witgoed reparatie Janssen
Met meer dan 15 jaar ervaring als witgoed reparateur weten wij altijd wel raad.
Laat u helpen door een echte witgoed reparateur.
Wij zijn 7 dagen per week geopend en staan u graag te woord omtrent alle vragen wat betreft witgoed reparatie.
Wij rekenen een ALL-IN tarief vanslechts €65 excl. onderdelenincl. 15 minuten reparatie – 100% transparant werkwijze. (Geen onverwachte of extra kosten)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!
Meer dan 15 jaar ervaring
Goedkoopste van Nederland
Erkend & gecertificeerd
Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)
Altijd 3 maanden garantie
Reparatie bij u thuis

Reparatie van alle soorten witgoed
Problemen met uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast? Geen zorgen! WitgoedreparatieJanssen repareerd alle soorten witgoed en weet altijd wel raad! Een afspraak maken is binnen no-time geregeld, het enige wat u hoeft te doen is 085-0193297 te bellen of ons online een afspraak maken sturen.
Reparatie nodig? Wij repareren wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten.

Wasmachine reparatie
Vaatwasser reparatie
Wasdroger reparatie
Koelkast reparatie

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie?Of twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn?Aarzel niet en bel direct: 085-0193297 of stuur ons een email.

Account Status: Goedgekeurd
Gebruikersbeoordeling
4.67 gemiddelde op basis van 3 reviews.
Marijke by , 5 september 2019 Ik ben een alleenstaande moeder en ben niet heel handig als het gaat om technische zaken. Mijn wasmachine gaf opeens allerlei meldingen. Lampjes blijven branden en er gebeurt niets. Ik heb geprobeerd alle foutmeldingen te Googelen, maar kwam er toch niet uit. Vervolgens heb ik gebeld naar meneer Koen en een afspraak gemaakt. Volgende dag diagnose gedaan en meteen een reparatie uitgevoerd. Alles werkt weer goed en de reparatie was gelukkig een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe wasmachine.
by , 22 February 2020
admin
Zakaria Ibouleh by admin, 5 september 2019 De reparateurs zijn op de afgesproken tijd gekomen en hebben de wasmachine snel kunnen repareren. Netjes laten zien wat er kapot was gegaan en heeft me advies gegeven over hoe ik de toekomst reparaties kan voorkomen. Zeer tevreden.
by admin, 22 February 2020
Fernando Veen by , 5 september 2019 Wij hebben een jaar geleden een wasmachine gekocht op marktplaats van het merk AEG deze deed goed zijn werk tot dat wij rare geluiden hoorden tijdens het draaien van de wasprogramma volgens mij kwam het omdat mijn vrouw teveel kleding in de wasmachine had gestopt. Nu is de wasmachine gerepareerd en wil de reparateur daar vriendelijke voor bedanken.
by , 22 February 2020
Schuiven naar boven