Over ons

De beste beoordelingsplatform voor witgoed reparatie bedrijven in heel Nederland, gratis en open voor iedereen. Onze missie is om klanten en bedrijven samen te brengen om steeds betere ervaringen voor iedereen te creëren. Klik hier om uw witgoed bedrijf aanmelden.

Wij (en de rest van het internet het afgelopen decennium) hebben al enige tijd besteed om u te overtuigen van het belang van het verkrijgen van online klantbeoordelingen voor uw bedrijf.

Klantrecensies zijn stukjes feedback die aan een bedrijf worden gegeven op basis van de ervaring van een klant met de organisatie. Deze beoordelingen kunnen openbaar of privé zijn en worden verzameld door het bedrijf of door externe beoordelingssites. Door klantbeoordelingen te verkrijgen en te analyseren, kunnen bedrijven de klanttevredenheid meten en hun klantrelaties verbeteren.

Een belangrijke reden voor het verkrijgen van beoordelingen is de mogelijkheid om ze te delen met potentiële klanten. Positieve beoordelingen kunnen worden gebruikt als getuigenissen van klanten tijdens de acquisitie van leads. In feite gebruikt 90% van de consumenten eerder een witgoed reparatie dienst na het lezen van een positieve online review. Klop jezelf dus niet alleen op de rug de volgende keer dat je een vijfsterren review krijgt. Zorg ervoor dat iedereen weet hoe goed uw bedrijf presteert.

Om het gemakkelijk te maken voor witgoed bedrijven om reviews en beoordelingen te ontvangen hebben wij witgoedreparatiereviews.nl opgericht.

Schuiven naar boven